Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op [email protected]

  

 


 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte
terug naar vorige scherm

ICC commissie sluit het evenement na 22 jaar waardig af
24-9-2018  | 
Na maar liefst 22 fantastische jaren is op 21 mei de vlag gestreken en overgedragen aan KNHB voorzitter Erik Cornelisse. De KNHB heeft het gedachtengoed van het ICC een plek gegeven in hun visie op opleiding van spelers en is daar met ingang van het nieuwe seizoen druk mee om verder vorm te geven. De eerste acties zijn duidelijk middels onder andere een nieuwe competitiestructuur. Wij steunen deze stappen van harte en maken graag ruim baan voor deze nieuwe ontwikkelingen. Het is nu aan de KNHB omj in de toekomst dergelijke bekercompetities in te passen in hun programma. Een wijs gezegde is: "Stoppen op je hoogtepuntā€¯. En dat doen we!



Op donderdag 20 september kwamen nagenoeg alle commissieleden van heden en verleden bijeen om de jaarlijkse vergadering op een inmiddels traditionele plek in Amsterdam, restaurant Djago, bij te wonen. Het is heel bijzonder dat de commissieleden gemiddeld acht jaar actief zijn en zonder enig belang zich jaren in hebben gezet voor het uitdragen van een visie en het verzorgen van jaarlijks drie geweldige dagen voor gemiddeld 300 jeugdsporters per jaar. Er was onderling altijd heel veel plezier en de gezamenlijke passie voor het evenement heeft van de groep bijna een familie gemaakt.

We willen hierbij iedereen bedanken die zijn of haar steentje de afgelopen 22 jaar heeft bijgedragen. Zonder de steun van een groot aantal verenigingen en ontelbaar aantal vrijwilligers was dit succes niet zo groot geweest. Nogmaals dank en wie weet tot ziens langs de velden.

 
 

Onze partners