Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op [email protected]

  

 


 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte

Persoonlijk Aanmeldingsformulier

 
 
Voor iedere individuele deelnemer/deelneemster aan het ICC-toernooi, dient dit formulier te worden ingevuld. Dat geldt zowel voor de spelers al de leden van de teambegeleiding en de op te geven scheidsrechter. Graag één eenduidige teamnaam gebruiken.

De delen Financieel en Overige Informatie behoeven niet ingevuld te worden. Wel het onderste blok met aanvullende vragen invullen.
Helaas kunnen een aantal verplichte velden niet worden uitgeschakeld hoewel we er niet direct behoefte aan hebben. Vul dan maar een x of 0 in. Graag uw begrip daarvoor.

LET OP 1: Het inschrijfformulier dat na inschrijving eventueel per mail wordt ontvangen BEHOEFT NIET INGESTUURD te worden.
LET OP 2: In het geboortedatumveld eerst het jaar en DAARNA de maand kiezen.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Onze partners